Hva slags friluftsutstyr kan du leie?

Athletica Kringsjå kan du leie friluftsutstyr. Dette er et tilbud som gir flere muligheten til å ta del i friluftslivets gleder, uten å investere i masse dyrt utstyr. Det koster en liten sum for å leie per dag. Selve betalingen gjøres på Athletica Kringsjå når du henter utstyret.

Helg er definert som leie fredag, lørdag og søndag (med frist for innlevering påfølgende mandag innen kl 12.00).

*Merk at det ikke medfølger mark-presenning (bunn-duk) til lagtelt/lavvo og at det skrives leiekontrakt ved leie av SUP-brett. Langrennsski leies ut som en pakke med ski, sko og staver (merk at det kan være vi ikke har korrekt størrelse tilgjengelig).

Hvordan kan man leie utstyret?

For å leie utstyr må du lage en bruker og booke på denne siden. Du betaler for utstyret når du henter det. 

Du booker utstyret for de dagene du ønsker å leie, og henter det i resepsjonen på Athletica Kringsjå. Du kan hente mellom 14.00 og 20.00 mandag-fredag og mellom 14.00 og 18.00 lørdag og søndag. Utstyret må du levere tilbake innen 12.00 påfølgende dag etter siste booking.

Ønsker du å leie over flere dager, booker du utstyret du trenger for hver dag du ønsker å leie.

Bookingregler

Bookingregler friluftsutstyr, SUP-brett og langrennsski dagsleie:

  • En booking varer fra 14.00 den første dagen utstyret er booket, til 12.00 påfølgende dag etter siste booking.
  • Ved for sen levering av utstyret, må man betale prisen for dagsleie per dag man går over fristen for innlevering.
  • Fristen for å booke seg av er 1 time før avtalen starter.
  • Bookingen åpner kl. 06.00, og du kan booke for 7 dager fremover.

Ved å booke og hente utstyr, godtar du reglene for tilbakelevering av utstyret.

En introduksjon til friluftsliv

Er du ny til friluftsliv? Hva med å teste en tur i skogen med oss på Athletica Kringsjå?

Bli med på Get Out. Dette er time der man rett og slett går en forfriskende tur i marka med en instruktør. Turen varer ca. 2 timer og starter og slutter på Athletica Kringsjå. Du booker timen i Mitt SiO-appen eller her.

Få en sniktitt på timen under.

Langtidsleie av friluftslivutstyr over sommeren

Athletica Kringsjå tilbyr langtidsleie av friluftslivutstyr gjennom hele sommeren for en billig penge. Siden senteret sommerstenger kan du hente ut utstyr du vil bruke hele sommeren i uke 26, altså fra 26. juni til og med 2. juli. Utstyret kan du levere tilbake igjen i uke 31, altså mellom 31. juli og 6. august. 

I denne periode er det ikke noe forhåndsbooking av utstyr slik det er til vanlig. Leie av friluftslivutstyr gjennom sommeren gjøres ved oppmøte på Athletica Kringsjå. Du kan komme når som helst i åpningstidene i uke 26, men vi anbefaler deg å komme mellom klokken 10.00 og 14.00 på en av hverdagene for mindre kø. 

Pris for langtidsleie (seks uker) av friluftslivutstyret finner du i tabellen under.

VillkårFriluftslivutstyr som leies gjennom sommeren må leveres tilbake innen den datoen og tidspunktet du har fått opplyst. Hvis utstyret ikke returneres innen tiden, eller du har du mistet/skadet utstyret, må du erstatte det med 100% av leiekostnaden per utstyr.

Langtidsleie av langrennski

Athletica Kringsjå tilbyr utleie av langrennsski (klassiske ski) for månedsleie og sesongleie hver vinter.Leie av langrennsski for måned og sesong gjøres ved oppmøte på Athletica Kringsjå når skiutleien er åpen. Vi har et godt utvalg med forskjellige størrelser på skisko, ski og staver, men kan ikke garantere at vi har igjen din størrelse. Her er det førstemann til mølla som gjelder.

VilkårSki som leies for sesongen må leveres tilbake innen den datoen og tidspunktet du har fått opplyst. Hvis utstyret ikke returneres innen tiden, blir du belastet med 500,-. Har du mistet eller skadet utstyret, må du erstatte det med følgende: skistaver 200,-, skisko 500,- og ski 700,-.

SkiløyperDet er masse fine løyper i marka du kan benytte deg av. Sjekk ut kartet eller denne artikkelen fra skiforeningen for startsteder og turforslag.