Hva slags friluftsutstyr kan du leie?

Athletica Kringsjå kan du leie friluftsutstyr. Dette er et tilbud som gir flere muligheten til å ta del i friluftslivets gleder, uten å investere i masse dyrt utstyr. Det koster en liten sum for å leie per dag. Selve betalingen gjøres på Athletica Kringsjå når du henter utstyret.

Helg er definert som leie fredag, lørdag og søndag (med frist for innlevering påfølgende mandag innen kl 12.00).

*Merk at det ikke medfølger mark-presenning (bunn-duk) til lagtelt/lavvo og at det skrives leiekontrakt ved leie av SUP-brett. Langrennsski leies ut som en pakke med ski, sko og staver (merk at det kan være vi ikke har korrekt størrelse tilgjengelig).

Hvordan kan man leie utstyret?

For å leie utstyr må du lage en bruker og booke på denne siden. Du betaler for utstyret når du henter det. Du booker utstyret for de dagene du ønsker å leie, og henter det i resepsjonen på Athletica Kringsjå. Du kan hente mellom 14.00 og 20.00 mandag-fredag og mellom 14.00 og 18.00 lørdag og søndag. Utstyret må du levere tilbake innen 12.00 påfølgende dag etter siste booking.Ønsker du å leie over flere dager, booker du utstyret du trenger for hver dag du ønsker å leie.

Bookingregler

Bookingregler friluftsutstyr, SUP-brett og langrennsski dagsleie:

  • En booking varer fra 14.00 den første dagen utstyret er booket, til 12.00 påfølgende dag etter siste booking.
  • Ved for sen levering av utstyret, må man betale prisen for dagsleie per dag man går over fristen for innlevering.
  • Fristen for å booke seg av er 1 time før avtalen starter.
  • Bookingen åpner kl. 06.00, og du kan booke for 7 dager fremover.

Ved å booke og hente utstyr, godtar du reglene for tilbakelevering av utstyret.

Langtidsleie av langrennski

Athletica Kringsjå tilbyr utleie av langrennsski (klassiske ski) for månedsleie og sesongleie hver vinter.Leie av langrennsski for måned og sesong gjøres ved oppmøte på Athletica Kringsjå når skiutleien er åpen. Vi har et godt utvalg med forskjellige størrelser på skisko, ski og staver, men kan ikke garantere at vi har igjen din størrelse. Her er det førstemann til mølla som gjelder.

Åpningstider skiutleie, langtidsleie 2023Mandag til fredag fra 10.00-13.00 har vi åpent for langtidsleie av langrennsski. 

VilkårSki som leies for sesongen må leveres tilbake innen den datoen og tidspunktet du har fått opplyst. Hvis utstyret ikke returneres innen tiden, blir du belastet med 500,-. Har du mistet eller skadet utstyret, må du erstatte det med følgende: skistaver 200,-, skisko 500,- og ski 700,-.

SkiløyperDet er masse fine løyper i marka du kan benytte deg av. Sjekk ut kartet eller denne artikkelen fra skiforeningen for startsteder og turforslag.