SiO Athletica-appen

SiO Athletica-appen er først og fremst ditt nye mobile medlemskort, men det er i tillegg mulighet for booking av gruppetimer i den. Etter hvert vil det også være mulig å sjekke inn på gruppetimer i denne appen. Dette vil være en ny bookingregel som du vil få mer informasjon om senere når dette blir aktivert. 

Her er lenker til nedlastingssidene for SiO Athletica-appen:Last ned appen fra App Store.Last ned appen fra Google Play.

Nytt adgangssystem

SiO Athletica har fått nytt adgangssystem. Plastkortet du har brukt for å komme deg inn på senteret byttes ut med appen. Det betyr at du må laste ned den nye SiO Athletica-appen, slik at du kan åpne portene når du kommer.Har du ikke smarttelefon skal du beholde ditt medlemskort og vise dette i resepsjonen ved ankomst når du skal trene. Resepsjonene er bemannet i hele åpningstiden. 

Hvordan logger jeg inn i appen? Når du har lastet ned SiO Athletica-appen logger du inn ved å verifisere deg med mobilnummeret ditt. Da er det viktig at du har rett mobilnummer registrert på Min Side på sio.no. Medlemskapet ditt er nemlig koblet opp mot mobilnummeret du har registrert på Min Side. Når du verifiserer deg med mobilnummeret ditt i appen får du en kode på SMS som du bruker til å logge inn med. 

Hvordan bruker jeg appen når skal åpne en port? Når du er på treningssenteret og vil åpne en port, må du være innlogget i SiO Athletica-appen og ha Bluetooth aktivert på mobilen. Velg ikonet «åpne/lås» nederst i appen. Finn ønsket port, og trykk «åpne». Første gang du bruker appen til å åpne en port, så må du velge “aktiver mobil adgang”. 

Ofte stilte spørsmål og svar

Her kan du lese ofte stilte spørsmål og svar om den nye SiO Athletica-appen.

Om SiO Athletica-appen

Nytt adgangssystem

Om booking og innsjekk på gruppetimer

Andre funksjoner i SiO Athletica-appen

Mitt SiO-appen

Lurer du fortsatt på noe? Ta kontakt med oss via dette skjemaet.