Online trening

For deg som er medlem har vi også online trening inkludert i medlemskapet. Her finner du treningsvideoer i alle kategoriene som du kan spille av hvor enn du måtte ønske.

Inkludert i medlemskapet

Når du har et medlemskap hos oss vil du automatisk få opp Online timer i appen og her på sio.no når du er logget inn på Min side. Der vil du finne våre mest populære gruppetimer!

Hvor enn du vil

Med våre Online timer kan du spille av timene når og hvor du vil, enten du er hjemme i studentboligen din, på ferie, ute, hjemme hos mor og far, eller hvor enn det passer best for deg. Hvor deilig er ikke det? Du setter på den økta du ønsker og følger instruksjonene. Alle våre Online timer krever minimalt med utstyr - og utstyret du eventuelt trenger kan settes sammen av det du allerede har hjemme.

Tren hvor du vil!

Våre mest populære gruppetimer er spilt inn som onlinetimer slik at du kan følge timene uansett hvor du er. 

Online trening

En fin intro til gruppetimer

Er du nysgjerrig på gruppetimer på senteret? Har du lyst til å teste gruppetimer men syns det er litt skummelt? Kanskje du er helt ny på et treningssenter? Da er det helt perfekt å teste en av Online-timene våre hjemme først, så kan du få en liten pekepinn på hvordan en gruppetime er. Husk at gruppetimer som går på senterne kan variere noe fra Online timene, og at det så klart er morsommere og mer givende å trene med en større gjeng, enn bare èn instruktør. 

Oppdatert 09.01.23