Trening

SiO Athletica har Oslos bredeste treningstilbud med blant annet svømming og gruppetrening inkludert i medlemskapet. Visste du at vi er en treningskjede for alle? Som student har du en ekstra god pris hos oss.

Bli medlem hos SiO Athletica fra 225,- per måned

Vi har studentpriser fra 225,- per måned og gode priser for ansatte ved læresteder og andre ikke-studenter.Vil du ha tilgang til seks treningssentre med 300 gruppetimer i uken, svømmehall og klatrevegg? Da bør du melde deg inn i SiO Athletica. Våre sentre ligger nært de største campusene i Oslo.Hos oss kan du også kjøpe PT-timer, delta på kurs, og leie squash-, tennis-, og kunstgressbane og flerbrukshall, bare for å nevne noe.

Jeg vil melde meg inn

Besøk vår svømmehall

På vårt største senter Athletica Domus har vi også svømmehall. Her finner du både et 25 meter langt svømmebasseng og et mindre basseng med 33 grader. Inngang er inkludert i medlemskapet, og dersom du ikke er medlem kan du kjøpe enkeltbillett eller klippekort.

Les mer om svømmehallen

Få raskt gode resultater med personlig trener 

SiO Athletica har et stort PT-team med personlige trenere, kostholdsveiledere, svømmetrenere og massører. Kjøper du PT-pakke hos oss kan du fritt bruke timene blant disse. En skikkelig bra avtale som kjapt hjelper deg å komme i form. 

Bli kjent med vårt PT-team

Gruppetimer for enhver smak

Hos SiO Athletica har vi et bredt tilbud med opptil 300 gruppetimer hver uke og alle gruppetimer er inkludert i medlemskapet. Finn din favorittime! 

Se alle våre gruppetimer
Hvorfor trene hos SiO Athletica?

Vi har mange gode grunner til hvorfor du skal trene hos oss.Her kan du lese mer om vårt tilbud. 

Sjekk alle fordeler
Lei squash- og tennisbane hos oss

Hos SiO Athletica kan du leie både tennisbane, squashbane og flerbrukshall for en liten sum. 

Se alle våre haller og baner
Se alle våre treningssentre

Vi har seks treningssentre sentralt i Oslo nær de største campusene. Våre sentre ligger ved Forskningsparken/Ullevål, Blindern, Kringsjå, Nydalen, Vulkan og i sentrum ved Holbergs plass. 

Finn ditt treningssenter
Install this webapp on your iPhone: tap and then Add to home-screen