Møt kokkene våre

Våre kokker brenner for å lage god og næringsrik mat til deg hver dag. Her blir du litt bedre kjent med dem.

Tonje Pettersen

Tonje liker god gammeldags husmannskost, og håper studentene tar med seg rettene videre i livet slik at de ikke blir glemt.

Tonje er avdelingsleder og kokk på Annas spisested, og har vært med siden 2018. Hennes viktigste oppgave er å sørge for smakfull mat, og legge til rette for en pause når elevene besøker Annas spisested. God og kortreist mat er viktig når Tonje lager mat, og av tilbakemeldingene Annas spisested får er det tydelig at elevene er enige!

Wanida Phuangphae

Wanida lager fantastisk thaimat, og er en solstråle på kjøkkenet.

Wanida er utdannet kokk og har vært hos oss siden 2017. Tidligere jobbet hun på Grand hotell og Solgården hotell. De gode og smaksrike thai-rettene som serveres på Frederikke spiseri er det Wanida som står bak. Wanida brenner for at maten skal være balansert og smaksrik.

Sander Blegen

Sander ønsker å lage bra mat slik at studentene kan ha et sunt og variert kosthold.

Sander har jobbet som kokk på Frederikke spiseri siden august 2022, og har tidligere jobbet i Forsvaret og Rosenberg slakteri. Han vil tilpasse tilbudet så alle finner noe godt å spise - om du spiser kjøtt eller ikke. 

Våre mest populære oppskrifter!

Lag den gode maten vår hjemme. Våre oppskrifter er laget fra bunnen, og hvis du har mulighet, frys ned porsjoner så får du en enkel middag senere.

Sjekk ut oppskriftene her

Oppdatert 11.01.23