Trenger du noen å sparre med om hva du skal gjøre etter utdanningen, eller hvordan du kan skaffe relevant erfaring underveis? Eller kanskje du har funnet drømmejobben, og trenger hjelp til å sikre deg den? Da kan du få hjelp på karrieretjenestene ved ditt studiested.

Jobb og karriere ved UiO

Fakultetene ved UiO tilbyr praksisemner, kurs og arrangementer som forbereder deg på jobb og karriere. Det øvrige karrieretilbudet ved Universitetet i Oslo er nå under videreutvikling.

Hver høst arrangeres Karriereuka ved UiO. Her kan du delta på spennende foredrag og møte fremtidige arbeidsgivere.

Les mer om Karriereuka ved UiO 

Karrieresenteret ved OsloMet

OsloMet Karriere veileder studenter innen karriererelaterte temaer, som hva du kan bruke utdanningen din til og hvilke jobber som kan være relevant for deg.Har du spørsmål og lurer på muligheter og veivalg innenfor OsloMet sitt studietilbud kan de bistå og hjelpe deg slik at du tar kunnskapsbaserte avgjørelser og når dine mål. Les mer om OsloMet Karriere her.

Karrieresenteret ved Handelshøyskolen BI

Karrieresenteret på BI kan hjelpe deg med CV-søknadsskriving, karriereveiledning og intervjuforberedelser. De arrangerer flere kurs og seminarer, og hvert år arrangeres Karrieredagene på BI, et av Nordens største karriere-arrangementer. Her kan du bli kjent med næringslivet gjennom inspirerende foredrag, og snakke med representanter fra arbeidslivet.BI har også sin egen Karriereportal med jobbannonser for BI-studenter.Les mer om Karrieresenteret på BI her.

Har ikke studiestedet ditt egne karrieretjenester?

Da er du velkommen til å bruke SiO Karriere.Ta kontakt med oss her.

Karrieresenteret på Høyskolen Kristiania

Karrieresenteret på Høyskolen Kristiania veileder både nåværende og tidligere studenter på Høyskolen Kristiania og Fagskolen Kristiania. De tilbyr:

  • Veiledning, kurs og aktiviteter for å gjøre deg til en god arbeidssøker og verdifull medarbeider
  • Workshops og kurs for deg som ønsker å starte egen virksomhet
  • Råd om hvordan du bruker studietiden best mulig for å få relevant praksis

Ta kontakt med Karrieresenteret på Høyskolen Kristiania her.

Karriere Oslo

Oslo Kommune har et eget karrieresenter for alle Oslo-borgere over 19 år.De tilbyr gratis veiledning om utdanning og arbeid, intervjutrening og gjennomgang av CV og søknad. Du kan få veiledning på telefon, video eller ved fysisk oppmøte.Les mer om tilbudet fra Oslo Kommune.