Tannlege

Som student i Oslo er det lurt å bruke tannlege fra SiO. Vi har studentvennlige priser og profesjonelle tannleger og tannpleiere. Vårt tannlegekontor er topp moderne og ligger på Blindern.

Bestill time

Du bestiller enkelt time for undersøkelse via vår bookingside.Velg den tannlegen eller tannpleieren du vil ha time hos og timetypen undersøkelse e-time. Dette betyr oppmøtetime.Dersom du skal bestille time til behandling, avbestille en time eller har spørsmål, kan du ringe oss på 22853300. Telefontiden vår er mandag-fredag kl. 08.15-11.00 og 12.30-14.30.Av og til er det sto pågang på telefonen. Velg gjerne tilbakering-funksjonen eller legg igjen en beskjed på svareren, så ringer vi deg tilbake så fort vi kan.

Hva skjer undersøkelsestimen?

Til den første undersøkelsen, der det blir tatt røntgenbilder og vi ser over tennene dine, møter du tannpleier eller tannlege. Hvis du trenger behandling blir det lagt en behandlingsplan, og du følges opp videre av en tannlege.   

Har du vondt i en tann?

Da kan du få akutt-time. Ring 22 85 33 00 presis kl 08.15 for å bestille, så forsøker vi å gi deg time samme dag.

Studentvennlige priser

Alle våre priser er studentvennlige. For eksempel koster en undersøkelse kun 790 kr inkludert røntgenbilder, rens og puss.Er du født i 1999-2002 og har bostedsadresse i Oslo? Da tilbyr vi reduserte priser etter avtale med det offentlige. Det koster for eksempel kun 170 kr for undersøkelse og røntgenbilder.Husk at det er lurt å gå jevnlig til sjekk, da blir det ofte rimeligere enn om du venter for lenge.

Mobil betaling

Etter timen får du en SMS med betalingslenke. Du kan velge å betale med kort, Vipps eller faktura. Ved valg av faktura tilkommer et gebyr på 69 kr.

Refusjon for tannlegebehandling

Betaler du over 5 000 kr for én behandling, kan du søke om refusjon, og i noen tilfeller få penger tilbake. Én behandling er for eksempel bro eller en stiftkrone. Rotfylling og krone vil telle som to forskjellige behandlinger. 

Søk om refusjon

Hvem kan bruke oss?

Alle SiO-studenter som har betalt semesteravgift og er under 40 år kan bruke tannlegene og tannpleierne våre. Husk å ta med deg studentbevis til timen.

Vi bryr oss om tennene dine

Ta gjerne kontakt med oss om du har spørsmål eller vil ha tips til bruk av tanntråd, tannbørste og et kosthold som tar vare på tennene.

Filmer til deg som har tannlegeskrekk

Ønsker du tips, råd og verktøy i hjelp mot tannlegeskrekk? Her finner du filmer som kan hjelpe deg å bli roligere: Tannhelsetjenestens kompetansesentre.

Vårt tannlegekontor

Vi har et topp moderne tannlegekontor på SiO Helse Blindern. Vi har åpent på dagtid og flere kvelder i uken.

Se adresse og åpningstider
Få behandling av tannlegestudenter til rimelige priser

Vi samarbeider med Det odontologiske fakultet, der tannlegestudenter kan behandle deg til studentvennlige priser. Tannlegestudentene vil alltid ha støtte og veiledning fra en erfaren tannlege. Ring Odontologisk fakultet på 22 85 20 00 hvis du vil bestille en time.

Les mer om tilbudet

Oppdatert 10.08.23