Alle studenter, med norsk fødselsnummer og som har betalt semesteravgift til SiO, kan ha fastlegen sin hos oss. Våre fastleger er fordelt på tre legekontorer, og har mye kunnskap om vanlige helseproblemer for studenter. Du kan velge om du ønsker en legetime på legesenteret, eller som en videokonsultasjon der du er.
En legetime varer vanligvis mellom 15-20 minutter og er fortrinnsvis forbeholdt én problemstilling per timeavtale.

Dette bør du lese for å forberede deg til legetimen din.

Digitale tjenester for deg
SiOs fastleger tilbyr deg videokonsultasjon, som er en vanlig legetime, bare over video via app eller en nettside på en PC. Ønsker du dette, istedenfor en fysisk time på legesenteret, kan du booke dette på HelseNorge.no.

Du kan også stille et medisinsk spørsmål om en sykdom eller situasjon som en e-konsultasjon på HelseNorge.no. Dette er en meldingstjeneste til din fastlege.

Om du trenger å få fornyet en eller flere eksisterende resepter kan også du be om dette på HelseNorge.no.

Du har også en mulighet til å stille et praktisk spørsmål til resepsjonen ved SiO Helse. Dette gjør du digitalt via HelseNorge.no.

Avbestilling av time?
Avbestilling av en time/konsultasjon må gjøres på virkedager (man-fre), senest 24 timer i forveien for å unngå å bli belastet med et gebyr. Dette gjøres på nettsidene til HelseNorge.

Ved avbestilling av legetime mindre enn 24 timer i forveien må du ringe oss på 22 85 33 00. 

Akutt syk?
Er du akutt syk og har behov for legetime samme dag kan du benytte en av våre hastetimer. Hastetimer gjøres tilgjengelige for bestilling samme dag enten via elektronisk timebestilling (e-hastetime) eller ved å ringe 22 85 33 00 når legekontoret åpner.
Mistenker du urinveisinfeksjon må du ha med deg morgenurin.

Nødhjelp
Er det utenom våre åpningstider kan du kontakte Oslo Legevakt, som er åpen hele døgnet eller ringe nødnummeret 113.

Om du ikke vil bestille time på helsenorge.no, kan du ringe oss for en timebestilling, man-fre fra 08.15 – 11.00 og 12.30 – 14.30

22 85 33 00

Se våre fastleger